Du søkjer på stillinga

Lærling IT-driftsfaget, 100%

  Våre personvernvilkår

Føremålet med Easycruit er å forenkle rekrutteringsprosessen til arbeidsgjevaren og mogeleggjere effektive vurderingar av og kommunikasjon med kandidatane i samband med dette. Som ein del av bruken av Easycruit tek arbeidsgjevaren i mot personopplysingar frå kandidatane. Arbeidsgjevaren handsamar slike personopplysingar som ein del av vurderinga av kandidaten sine ferdigheiter og evner og om vedkommande eignar seg for den utlyste stillinga.



Rettsgrunnlaget for handsaming av personopplysingar er at kandidatane samtykkjer i slik handsaming som ein del av søknaden på stillinga, der kandidaten vel kva slags personopplysingar vedkommande bestemmer seg for å dele med arbeidsgjevaren i samband med dette, til dømes ved å bruke funksjonen for opplasting frå Google eller Dropbox. Ver merksam på at kandidatane har rett til å trekkje attende dette samtykket når som helst.



Arbeidsgjevaren er datakontrollør for handsaminga av personopplysingar om kandidatar, og alle spørsmål om personvern kan rettast til arbeidsgjevaren ved hjelp av dei dedikerte kommunikasjonskanalane levert av Easycruit. Personopplysingane blir handsama for å kunne levere, utføre og utvikle tenestene.



Easycruit er ei skyteneste som er utvikla av Visma. Dermed kan Visma-konsernselskap og deira underleverandørar av IT-tenester få tilgang til personopplysingar om kandidatar som ein del av drifta av tenesta. Alle underleverandørar er underlagt datahandsamingsavtale for å sikre personvern i samsvar med standarden som følgjer av gjeldande personvernlovgjeving (GDPR frå 25. mai 2018), og underleverandørar utanfor EU er underlagt overføringsmekanismar som er godkjende av EU-kommisjonen.



Personlege data om kandidatar blir handsama i Easycruit under rekrutteringsprosessen og i det omfanget som er naudsynt for å oppfylle lovmessige krav. Kandidatane kan nytte funksjonane for profilredigering i Easycruit-kontoane sine til å slette, laste opp og redigere informasjon.



Kandidatane kan til kvar tid ta kontakt med arbeidsgjevaren for å utøve retten til tilgang, retting eller sletting av personopplysingar, eller for å avgrense handsaminga som er knytt til kandidaten, eller for å motsetje seg handsaminga, i tillegg til retten til dataflyttbarheit. Kandidatane har også rett til å sende klage til datatilsynsmyndigheitene med omsyn til handsaminga av personopplysingane.

  Allereie registrert?

 
Sida opnast i eit nytt vindauge